logo
Loading

اسپیکرهای هوشمند همه جا هستند و بیش از آنچه تصور کنید، می شنوند

03 دسامبر 21 - 10:53 ب.ظ

اسپیکرهای هوشمند همه جا هستند و بیش از آنچه تصور کنید، می شنوند

اسپیکرهای هوشمند مجهز به دستیارهای صوتی دیجیتال مانند سیری و الکسا اکنون سریع‌ترین فناوری عرضه شده به بازار از زمان گوشی‌های هوشمند هستند.

از این نسخه اسپیکرها تنها در سال 2018 نزدیک به 100 میلیون فروخته شد که نسبت به سال قبل سه برابر افزایش داشت. و هیچ کجا این رشد سریعتر از استرالیا نیست.

اما ما باید نگران این باشیم که این بلندگوهای هوشمند واقعاً به چه چیزی گوش می دهند. این ماجرا فراتر از دستورات صوتی ما برای پخش یک قطعه یا موسیقی یا کم کردن نور چراغ ها است.

ما باید به دقت فکر کنیم که این نوع فناوری به کجا می رود. به زودی نه تنها بلندگوهای هوشمند ما، بلکه همه دستگاه‌های دیگر نیز به صدای ما و سخنانمان گوش می‌دهند.

برداشت اول:

بر اساس گزارش پذیرش مصرف کنندگان بلندگوی هوشمند استرالیا که منتشر شد، تا پایان سال 2018، درصد بزرگسالان استرالیایی با بلندگوی هوشمند تنها در 18 ماه از صفر به 29 درصد افزایش یافت.

 

بر اساس نظرسنجی از 654 استرالیایی، این گزارش تخمین می‌زند که از مجموع جمعیت بالغ حدود 19.3 میلیون نفر، در حال حاضر حدود 5.7 میلیون استرالیایی صاحب بلندگوهای هوشمند هستند.

 

تعداد کاربران استرالیایی نسبت به جمعیت اکنون ایالات متحده (26٪) فراتر رفته است، علیرغم اینکه دستگاه ها از نصف زمان مشابه در ایالات متحده آمریکا در دسترس کاربران استرالیایی قرار گرفته است.

 

اگر روند صعودی ادامه پیدا کند، Deloitte انتظار دارد بازار در سال 2019 حداقل 7 میلیارد دلار ارزش داشته باشد که 63 درصد نسبت به سال 2018 افزایش یافته است و به دنبال آن بلندگوهای هوشمند به زودی حتی رایج تر خواهند شد.

 

این اسپیکرها در حال حاضر در خانه‌ها و محل کار، هتل‌ها، بیمارستان‌ها و دانشگاه‌های ما هستند.

 

بیش از 43 درصد از دارندگان بلندگوهای هوشمند استرالیایی می گویند که از زمان خرید دستگاه ها، بیشتر از دستیارهای صوتی در تلفن‌های هوشمند استفاده می کنند.

 

دیگر جای تعجبی وجود ندارد که می توانیم با تلفن، ماشین، تلویزیون، ساعت، حتی عروسک های باربی خود صحبت کنیم و منتظر پاسخ باشیم.

 

در مورد حریم خصوصی چطور؟

اما گزارش اخیر مصرف کنندگان همچنین می گوید استرالیایی ها نگران چنین سخنگوهایی نیز هستند. تقریباً دو سوم از افراد می‌گویند که نسبت به خطرات حریم خصوصی ناشی از فناوری بلندگوهای هوشمند تا حدی نگرانی دارند. 17.7 درصد گفتند که “بسیار نگران” هستند.

 

این گزارش مشخص نمی کند که این نگرانی‌ها چیست. شاید ما نگران این هستیم که ضبط مکالمات ما بدون اطلاع یا رضایت ما برای همکاران ارسال شود یا به عنوان مدرک در دادگاه پذیرفته شود.

 

اما من معتقدم که ما خیلی کمتر از آنچه باید نگران این هستیم که این صنعت به کجا خواهد رفت. بلندگوهای هوشمند فقط به آنچه ما می گوییم گوش نمی دهند. آنها همچنین به طور رو به رشدی به نحوه ادای کلمات ما توجه می کنند.

 

چه کسی گوش می دهد؟

مهمتر از همه، افزایش سریع بلندگوهای هوشمند، نوید دهنده عصر آتی گوش دادن ماشینی است. جایی که ما می‌توانیم انتظار داشته باشیم که همه انواع دستگاه‌های تحت شبکه به طور مستقل به محیط‌های گفتگوی ما گوش دهند. پردازش کنند و به آن پاسخ دهند؛ بدون رضایت ما، یا تقریباً همیشه.

 

Audio Analytic، یکی از شرکت های مطرح در این زمینه، در وب سایت خود آورده است:

“ما در ماموریتی هستیم که به همه ماشین‌ها حس شنوایی بدهیم”

گوش دادن ماشینی نه تنها در راه است، بلکه در حال حاضر این جاست و ما باید حواسمان را به  طور کامل جمع کنیم، شاید همین لحظه شنود می شویم!

 

 

 


دیدگاهتان را بنویسید

*

راهکار ها پروژه ها logo خانه سوالات کاتالوگ