logo
Loading

سیستم BMS در شهرک دانشگاه شریف

26 ژانویه 22 - 01:52 ب.ظ

BMS

سیستم BMS

سیستم مدیریت ساختمان معمولاً به عنوان BMS شناخته می­شود، سیستم کنترلی است که می­تواند برای نظارت و مدیریت خدمات مکانیکی و الکتریکی در ساختمان یا تاسیسات مورد استفاده قرار گیرد. چنین خدماتی می­تواند شامل برق، کنترل دسترسی، آسانسور و چراغ، گرمایش و تهویه مطبوع باشد. به طور خاص، این سیستم عملکرد قطعات جداگانه تجهیزات ساختمان را به هم پیوند می­دهد تا به عنوان یک سیستم یکپارچه کامل عمل کنند. نسل­های جدید BMS در حال حاضر بر اساس پروتکل های ارتباطی باز هستند و با استفاده از اینترنت اشیا امکان ادغام چندین سیستم را دارند.

BMS  سیستم شناخته شده  مدیریت ساختمان است که می­تواند برای نظارت و مدیریت خدمات مکانیکی و الکتریکی در ساختمان یا تاسیسات مورد استفاده قرار گیرد. این خدمات شامل: برق، کنترل دسترسی، آسانسور و چراغ، گرمایش و تهویه مطبوع  است. این سیستم عملکرد قطعات جداگانه تجهیزات ساختمان را به هم پیوند می­دهد تا به عنوان یک سیستم یکپارچه کامل عمل کنند. نسل­های جدید BMS در حال حاضر بر اساس پروتکل های ارتباطی باز هستند و با استفاده از اینترنت اشیا امکان ادغام چندین سیستم را دارند.

 

چگونگی­ کار BMS

 این سیستم قابلیت این را دارد که با استفاده از کنترل کننده های مستقل یا ایستگاه های هوشمند، تجهیزات هوشمند را در پاسخ به شرایط متغیر مانند زمان یا سطح دما مدیریت کند. معمولا این سیستم ها از یک ایستگاه شروع شده و به تدریج گسترش پیدا می کنند. به طور معمول، متخصص BMS در استراتژی کنترل طوری برنامه ریزی می کند که شاخص­ها­ی تنظیم شده و اتوماسیون را کنترل کند.

 

 مزیت های اصلی BMS :

  • روند و گزارش عملکرد ساختمان
  • زمان بندی سیستم های ساختمان
  • مدیریت خطا و هشدار دهنده
  • رابط کاربری گرافیکی
  • نظارت بر عملکرد ساختمان به صورت مداوم
  • مدیریت و گزارش سطوح و مقدار مصرف انرژی
  • نوآوری ها
  • کنترل برنامه نویسی
  • مدیریت رویداد کاربر

 

ویژگی های سیستم BMS

  1. امکان ادغام BMS با سیستم های مدیریت تقاضای مبتنی بر نرم افزار و پاسخگو به شبکه یا سیستم های تخصصی مدیریت انرژی وجود دارد که این نوآوری ها باعث بهینه سازی مصرف انرژی، تولید، صادرات و ذخیره سازی می شود.

 

  1. به وسیله BMS می توان حداکثر هزینه­ های تقاضا را کاهش داد. همچنین می­توان مقدار مصرف انرژی ساختمان را پیش بینی کرد و تنظیمات مناسب را برای اجتناب از سطوح حداکثر آستانه تقاضا انجام داد.

 

  1. BMS ها همچنین می­توانند با استفاده از اینترنت شرایط آب و هوایی مطلوب یا ناپایدار را پیش بینی و توالی HVAC را برای کارآمدترین نتیجه تنظیم کنند. به عنوان مثال، اگر پیش بینی دما یک روز گرمتر از معمول باشد، این سیستم می تواند به طور خودکار ساختمان را خنک کند تا از انرژی خارج از ساعات اوج استفاده کند.

 

  1. وظیفه اصلی BMS مدیریت شرایط محیطی داخلی ساختمان از نظر مصرف انرژی کارآمد است. BMS همچنین می تواند چند ساعت قبل از اشغال کامل ساختمان به دلیل فعالیت­های کارکنان شروع به کار کند. با در دست داشتن این اطلاعات، مدیر ساختمان میتواند مشکلات احتمالی را از طریق مشاوره یا راه حل های مهندسی اصلاح کند.

 

  1. BMS با پیکربندی صحیح و تعداد کافی نقاط نظارتی یکی از راه هایی است که مدیر ساختمان می تواند به سرعت مشکلات را بررسی،‌ تشخیص و برای آن اقدام کند.

 

  1. یکی از ابزارهای اولیه برای شناسایی فرصت های بهبود شدت انرژی استفاده از سیستم BMS است. به عنوان مثال: اصلاح اندازه و مدت زمان روشنایی، ارائه گزارشات معنی دار به کمیته مدیریت ساختمان در مورد مسائل و فرصت ها، امکان شناسایی خطاها، برنامه ریزی تعمیر و نگهداری و ارتقاء صرفه جویی در انرژی … .

 

 

 

تیم متخصصان مشاوره،‌ طراحی و اجرا هوشمند سازی مجموعه سپهرصنعت در شهرک دانشگاه شریف  و در زمینه برنامه ریزی، طراحی،‌ تامین و نصب محصولات مطابق با استانداردهای روز دنیا،‌ از زمان تصمیم شما برای هوشمند سازی محیط تا اجرا و به روزرسانی آن، در کنار شماست.

 

 


دیدگاهتان را بنویسید

*

راهکار ها پروژه ها logo خانه سوالات کاتالوگ