چگونه اینترنت اشیا(IOT) فرودگاهها را هوشمند می کند؟
فناوری اینترنت اشیا این پتانسیل را دارد که تجربه سفر هوایی را بسیار روانتر و راحتتر کند. گزارشها نشان می دهد که اینترنت اشیاء می تواند تجربه مسافران را ارتقا بخشد و به طور هم زمان درآمد اپراتورها را افزایش دهد.
اما چگونه می توان تجربه مسافران را در فرودگاه های هوشمند ارتقا بخشید؟
تجربه مسافر شامل دو مرحله قبل و بعد از ورود به فرودگاه است.
مسافران تقریبا دو ساعت قبل از حرکت پرواز خود به فرودگاه می رسند. و باید با بررسی های متعدد، صف های طولانی و انتظار مواجه شوند. با پیادهسازی فناوریهای اینترنت اشیا، میتوان تغییرات زیادی را برای بهبود تجربه مسافران انجام داد.
با استفاده از سیستمهای بیومتریک پیشرفته، میتوان فردی را که وارد فرودگاه میشود شناسایی کرد و اجازه ورود داد. چراغهای دیجیتال اینترنت اشیا به صورت دقیق و حسابشده در سراسر فرودگاه قرار گرفتهاند که میتوانند. حرکت در فرودگاه را آسانتر کرده و زمان انتظار را کمتر خستهکننده کنند.
فرودگاههای مجهز به اینترنت اشیا. همچنین با نقشههای دیجیتالی به مسیریابی آسانتر و بهروزرسانیهای زمان انتظار از طریق اعلانهای پیامکی به مسافران در مراحل ورود کمک میکنند. تجربه ناوبری هوشمند فرودگاه. زمان مسافران را برای استراحت آزاد میکند و آنها را تشویق میکند تا زمان بیشتری را صرف غذا خوردن. خرید و انجام سایر فعالیتها کنند، در نتیجه این امر درآمد بیشتری برای فرودگاه ایجاد میکند.
امروزه تقریبا تمام فرودگاه های تجاری وای فای رایگان با دسترسی به اینترنت با پهنای باند بالا برای مسافران فراهم می کنند. اینترنت اشیا می تواند این تجربه مسافران را با پیاده سازی سیستم واقعیت افزوده که با ارائه خدمات مبتنی بر موقعیت مکانی به مسافران. فرودگاه ها را به محیطهای هوشمند تبدیل می کند. به سطح جدیدی برساند.
هزینه های چمدان گم شده باعث می شود پروازهای داخلی تا 3300 دلار به عنوان هزینه غرامت برای پروازهای بینالمللی و تا 1742 دلار برای پروازهای داخلی هزینه بر باشد.
ردیابی چمدان به وسیله اینترنت اشیا، که به شبکه فرودگاه متصل میشوند و اطلاعات آنی درباره مکان چمدان ارائه میکنند. ارزانتر و قابل قبولتر است. در هر نقطه از سفر، مسافران می توانند چمدان خود را ردیابی کنند. فناوری IoT beacon و برچسب RFID برای خطوط هوایی هنگام ردیابی وسایل مفقود شده مفید است.
این امر باعث می شود که حمل چمدان به فرآیند ساده تری تبدیل شود. و به نوبه خود منجر به کاهش چمدان های گم شده و هزینه بازپرداخت به مسافران شود.
هزینه های هنگفت تاخیرهای پرواز را می توان از طریق اجرای اینترنت اشیا با طرح هایی برای تاخیرهای مرتبط با آب و هوا در بیست و چهار ساعت هفته در دسترس مسافران قرار داد.
فرودگاهها همچنین میتوانند با اتصال چراغهای ساده مانیتور آب و هوا در سراسر محیط به شبکه بزرگتر فرودگاه. شرایط برای برخاستن، نزدیک شدن و فرود را بررسی و نظارت کنند.
نظارت متصل، همچنین اطلاعات دقیق و به موقعی را برای برنامه های مسافر محور نیز فراهم می کند. و به مسافران کمک می کند تا دلایل تاخیر یا توقف تاخیر در سفر خود را بهتر متوجه شوند. پیادهسازی و اجرای فناوریهای IoT در فرودگاه هوشمند باعث ایجاد استاندارد بالاتری برای مراقبت از مشتری و عملکرد کلی فرودگاه می شود.
اتصال هر دستگاه به اطراف یک فرودگاه از طریق یک شبکه سلولی قوی اینترنت اشیا به فرودگاه اجازه می دهد. تا با جمع آوری داده و ردیابی آنها، شرایط را برای عملیات ارتقای سطح کیفی فرودگاه انجام دهد و آماری بهتر را برای مدیریت فرودگاه به ارمغان آورد.