چالش های کلی کاربرد اینترنت اشیا در صنعت
چالش های کلی کاربرد اینترنت اشیا در صنعت
قصد داریم در این مطلب چالش های کلی کاربرد اینترنت اشیا در صنعت را مورد بررسی قرار دهیم. با ما همراه باشید.
کاربرد اینترنت اشیا در صنعت با چالش هایی نیز همراه است. برای بسیاری از صنایع IoT هنوز در مرحله اولیه خود است، بین آنچه از IoT انتظار می رود و آنچه ممکن است عملی باشد فاصله زیادی وجود دارد. برای مثال:
– در موارد زیادی دامنه و انتظار نهایی از IoT کاملاً تعریف نشده است. این منجر به استفاده ناموفق و بدون هیچ گونه ارزش تجاری می شود.
– مدیریت داده های عظیم و حصول اطمینان از حفظ حریم خصوصی و اقدامات مناسب امنیتی یک چالش بزرگ در ترکیب راه حل های IoT است.
-در بیشتر اوقات تغییر مدل کسب و کار هنگام اضافه کردن IoT به صنعت، چالش های زیادی را برای کارکنان ایجاد می کند و سازگاری با شرایط جدید برای آنها زمان بر است.
چرا اینترنت اشیا صنعتی بهتر است؟
چیزی که باعث تفاوت میان اینترنت اشیا صنعتی و هر آنچه که قبل از آن بوده، شده، درواقع این است که اینترنت اشیا صنعتی باعث دسترسی بهتر به داده ها و استفاده بهینه تر از آنها شده است. به طور خلاصه، اینترنت اشیا صنعتی باعث شده تا تجهیزات از سطح جمع آوری اطلاعات تا سطح پیاده سازی، با یکدیگر ارتباط داشته باشند. در حالیکه در گذشته اجزای همچون تجهیزات و سیستم ها، سنسور ها، آلارم ها و … بطور جداگانه به یکدیگر متصل بودند؛ اما امروزه این اجزا به یک ساختار واحد متصل بوده که می تواند توسط کاربر قابل دستیابی باشد.
به کمک اینترنت اشیا صنعتی، داده های کارخانه ها و صنایع به یک شبکه و ساختار یکپارچه متصل می شوند. نحوه استفاده و کاربردی که شما مد نظر دارید، موتورهای تجزیه و تحلیل و دستگاه ها همگی می توانند به این زیرساخت دسترسی داشته باشند تا این اطلاعات را بنا بر نوع نیاز، به آن دسترسی یا در آن تغییری اعمال کنند. پروتکل قدیمی نقطه به نقطه یا Piont to Point به پروتکل جدیدتری به نام Broadcast-Subscribe Model تغییر یافته است.