logo
Loading

نمونه معماری اینترنت اشیا

08 جولای 21 - 07:49 ب.ظ

نمونه معماری اینترنت اشیا

در این مطلب قصد داریم درباره نمونه معماری اینترنت اشیا گفتگو کنیم. با ما همراه باشید.

موتورهای تجزیه و تحلیل داده مبتنی بر ابر و مکانیسم های یادگیری ماشین دریافت، ذخیره بهداشت و درمان از جمله صنایع بزرگی است که پیشرو و پیشرو در پذیرش فناوری های اینترنت اشیا بوده است. دلیل این امر این است که سیستم های اینترنت اشیا به استفاده از مراقبت های با کیفیت بالا برای بیماران کمک می کند و آنها را با صرفه جویی طولانی مدت اما عظیم ترکیب می کند.

مراقبت های بهداشتی

در بخش مراقبت های بهداشتی، برنامه های کلیدی اینترنت اشیا شامل موارد زیر هستند:

افزایش ایمنی و امنیت بیمار و پرسنل، کاهش هزینه های مراقبت های بهداشتی غیرضروری و ارائه پشتیبانی مناسب در زمان مناسب با به کارگیری سیستم های هوشمند پزشکی و اورژانسی توانمند اینترنت اشیا هستند.

 

با توجه به چالش های عظیم جمعیت پیش رو، یکی از بزرگترین نگرانی ها در مراقبت های بهداشتی مراقبت از سالمندان و نظارت بر بیماری هایی مانند دیابت و بیماری های مربوط به قلب است. بنابراین، پیشگیری نقش اساسی در تأمین سلامت بهتر بیماران مسن دارد. بنابراین، جای تعجب نیست که اینترنت اشیا به ویژه در نظارت بر سلامتی، جایی که قابلیت اطمینان، امنیت و کنترل دقیق در زمان واقعی ضروری است، در حال افزایش است.

سیستم مانیتورینگ اتوماتیک

برای نمونه سیستم مانیتورینگ اتوماتیک برای بیماران مسن به جمع آوری داده ها و تجزیه و تحلیل زمان واقعی، اتصال شبکه برای دسترسی به خدمات زیرساختی و برنامه ای برای پشتیبانی از رابط کاربر و نمایش نیاز دارد.

بنابراین، ساختار آن باید شامل سنسورهای بدنه برای جمع آوری داده های بیمار، دروازه هایی برای فیلتر کردن و انتقال داده ها، میکروکنترلرها یا ریز پردازنده ها برای تجزیه و تحلیل و ارسال بی سیم داده ها به ابر و همچنین یک ابزار ارتباطی برای انتقال داده ها به یک مکان از راه دور مانند خدمات اورژانسی یا  ارائه دهنده خدمات یا مراقبت های بهداشتی برای اهداف نظارت و پیگیری باشد.

معماری اینترنت اشیا

معماری اینترنت اشیا برای این سیستم شامل سه مرحله فیزیکی، ارتباطی و کاربردی است. لایه اول دارای یک شبکه حسگر چندگانه است که قرائت حیاتی بیمار مانند تغذیه، مصرف پزشکی و فعالیتهای بدنی را ارزیابی می کند. همچنین در لایه فیزیکی شبکه نظارت دیگری وجود دارد که متشکل از حسگرها و محرک هایی برای حفظ کیفیت هوا، دما و تجزیه و تحلیل و تعیین شرایط خطرناک برای بیمار است.

لایه دوم شامل دستگاه های OT است که اطلاعات جمع آوری شده توسط سنسورها را جمع آوری می کند، آنها را به جریان داده های معنی دار ترجمه می کند و آنها را به مقصد نهایی منتقل می کند. لایه سوم جایی است که داده ها با استفاده از و پردازش می شوند. از بینش حاصل می توان برای توصیه خدمات بهداشتی مناسب برای هر شرایط خاص استفاده کرد یا در تحقیقات بیشتر یا اهداف مدیریتی به کار برد.

سیستم نظارت بر مراقبت های بهداشتی ارائه شده باید دسترسی کاربران مختلف را فراهم کند. به عنوان مثال، ارائه دهنده مراقبت های بهداشتی، خود بیمار و هر یک از اعضای خانواده یا مراقبان. با توجه به این موضوع، یکی از چالش های استفاده از اینترنت اشیا در نظارت بر مراقبت های بهداشتی، تأمین امنیت و حریم خصوصی داده ها است.

با داشتن رمزگذاری هنگام انتقال داده ها، امنیت حاصل می شود. به عنوان مثال استفاده از ریزپردازنده است که روش برقراری رمزگذاری ایمن از طریق یک لایه سوکت امن (SSL) را تضمین و فراهم می کند.

 


دیدگاهتان را بنویسید

*

راهکار ها پروژه ها logo خانه سوالات کاتالوگ