logo
Loading

اینترنت اشیا در حوزه ساختمان های هوشمند

26 جولای 21 - 08:31 ب.ظ

اینترنت اشیا در حوزه ساختمان های هوشمند

قصد داریم در این مطلب به بررسی تاثیرات اینترنت اشیا در حوزه ساختمان های هوشمند بپردازیم. با ما همراه باشید.

وقتی نگاهی به گذشته می اندازیم، می بینیم که نسبت به چند سال گذشته در زندگی ما تغییرات زیادي به وجود آمده است که تقریبا تمام این تغییرات را باید به پیشرفت هاي تکنولوژي و دستاوردهاي آن مربوط دانست .

علم و دانش آن قدر جلو رفته و پیشرفت هاي زیادي را براي ما به ارمغان آورده است که گاهی فکر می کنیم وضعیت کنونی نهایت پیشرفت بشر .است و دیگر از

این جلوتر نخواهیم رفت؛ اما باید با قاطعیت اعتراف کرد که این تازه اول راه است و هنوز عجایب زیادي در انتظار بشر است که نسل هاي آینده شاهد آن خواهند بود؛ یکی از این عجایب موضوعی به نام اینترنت اشیا یا IoT نامیده می شود. براي محافظت از دستگاه هاي اینترنت اشیا، کارهاي تحقیقاتی زیادي براي مقابله با این مشکلات انجام شده است و راهی بهتر براي از بین بردن این خطرات یا حداقل تأثیراتشان بر نیازهاي خصوصی و امنیتی کاربر را پیدا می کند.

تکنولوژی خانه هوشمند

تکنولوژي خانه هوشمند، که به عنوان اتوماسیون خانگی نیز شناخته می شود، امنیت، راحتی، آسودگی وبهره وري انرژي را با دادن اجازه کنترل دستگاه هاي هوشمند به مالکان خانه ، اغلب با استفاده از APP خانگی هوشمند بر روي گوشی هوشمند یا دیگر دستگاه هاي شبکه اي، فراهم می کند. بخشی از اینترنت اشیا (IoT)  ، سیستم ها و دستگاه هاي هوشمند خانگی اغلب با هم ، هم کاري می کنند ، داده هاي مصرفی مصرف کنندگان را بین خودشان به اشتراك می گذارند و بر پایه ترجیحات و خواست مالکان اقدامات خودکار مورد نیاز را انجام می دهند .

اینترنت اشیا IoT مجموعه اي از ” چیزها ” ي تعبیه شده با الکترونیک، نرم افزار، سنسورها، محرك ها است و از طریق اینترنت براي جمع آوري و مبادله داده به یکدیگر متصل شده اند. دستگاه هاي اینترنت اشیاء با سنسورها و قدرت پردازشی مجهز شده اند که آنها را براي توسعه یافتن در بسیاري از محیط ها قادر می سازند. انواع کاربردهاي معمولی اینترنت اشیاء ، شامل خانه هوشمند، شهر هوشمند، شبکه هاي هوشمند، تجهیزات پزشکی و بهداشتی، وسایل نقلیه متصل و غیره را ارائه میدهد.

تفاوت بین اینترنت اشیاء و اینترنت سنتی ، فقدان نقش انسانی است. دستگاه هاي اینترنت اشیاء می توانند اطلاعاتی درباره رفتار فردي ایجاد کنند، آن را تجزیه و تحلیل کنند و اقدام کنند. خدمات ارائه شده توسط برنامه هاي اینترنت اشیاء سود

زیادي براي زندگی انسانی عرضه کردند، اما با توجه به حفظ حریم خصوصی و امنیت آن، می توانند هزینه بالایی داشته باشد.

حفظ حریم خصوصی و امنیت

تقریبا تمام وسایلی که در حال حاضر در زندگی ما وجود دارند و در خانه یافت می شوند، می توانند از طریق اینترنت اشیا به شکل هوشمند در آیند. یکی از کابردهاي مهم و جذابIOT  استفاده در سیستم روشنایی و نورپردازي خانه است .

اینترنت اشیا به ساکنان یک خانه هوشمند این امکان را میدهد که نور را متناسب با کاربري ها متفاوت به حالت هاي مختلف در آورند؛ مواقعی مانند مطالعه ، خواب، میهمانی ها و… مثال هایی از زمان هایی هستند که نیاز است تا نورها حالت ویژه اي به خود بگیرند و این کاري است که اینترنت اشیا به خوبی از عهده ي آن برمی آید. کاربرد دیگر اینترنت اشیا در تلویزیون هاي هوشمند است که امکان تنظیمات دلخواه براي دیدن برنامه ها و انتخاب و پخش آنها را می دهد. ترموستات هاي هوشمند یکی دیگر از دستاوردهاي اینترنت اشیا هستند

که امکان کنترل دماي منزل را از هر نقطه فراهم می کنند. همچنین یکی دیگر از کاربردهاي اینترنت اشیا در خانه هوشمند شیرآلات ساختمان است .

تا به حال پژوهش هاي زیادي در حوزه خانه هاي هوشمند در اینترنت اشیا ارائه شده است. ما در این بخش به مطالعه مزایا و معایب خانه های هوشمند پرداخته و آنها را بیان خواهیم کرد.


دیدگاهتان را بنویسید

*

راهکار ها پروژه ها logo خانه سوالات کاتالوگ