logo
Loading

شوراهای شهر 4.0 و شهرهوشمند

26 ژانویه 22 - 12:07 ب.ظ

در سال‌های اخیر تکنولوژی به شکل چشم‌گیری توسعه یافته و دستخوش تحول است و در دنیای امروز مفهوم شهر سنتی را پشت سر گذاشته و در مسیر شهر هوشمند قدم می‌گذارد. مفهوم شهر هوشمند فعلی به دنبال به حداکثر رساندن سطح کیفی زندگی شهروندان و توسعه پایدار از طریق مدیریت کارآمد و مسئولانه منابع و خدمات آن است. در نتیجه یک شهر هوشمند در حال پیشرفت، نیاز به ادغام ساختمان‌های مدیریتی و اداری شهر در آن وجود دارد و شوراهای شهر 4.0 ظاهر می‌شوند، جایی که کاربرد فشرده BigData(داده‌های عظیم) و هوش مصنوعی به طور اساسی روش کار را تغییر  و راندمان را افزایش می‌دهند. اما پیش از اینکه به نقش شوراهای شهر در یک شهر هوشمند بپردازیم، بیایید نگاهی دقیق‌تر به مفهوم شهر هوشمند داشته باشیم.

 

شهر هوشمند چیست؟

شهر هوشمند شهریست مبتنی بر توسعه پایدار شهری که به لطف کاربرد فناوری‌های جدید فوق‌الذکر که اهداف اصلی آن عبارتند از: بهبود بهره‌وری انرژی، کاهش انتشار CO2 و افزایش رفاه شهروندان.

راه‌حل‌های مدیریت پیشرفته، حوزه‌های مختلفی همانند اقتصاد، تحرک، محیط زیست، انرژی، تامین، سلامت، امنیت و غیره را پوشش می‌دهند و در نتیجه امکان کارآمدتر شدن و ارائه خدمات بهتر و جدید را فراهم می‌کند.

شهرهای هوشمند، جامعه را با مدیریت خود ادغام می‌کنند، نیازهای شهروندان را شناسایی و راه حل هایی ارائه می دهند که کیفیت زندگی را با کمترین تأثیر زیست محیطی بهبود ببخشد. کلیدهایی که شهر هوشمند را تعریف می‌کنند عبارتند از: استفاده از فناوری اطلاعات و ارتباطات، اتوماسیون ساختمان و کنترل، برنامه ریزی شهری پویا، تحرک شهری و حمل و نقل عمومی پایدار، مدیریت هوشمند زباله، بهبود پایداری زیست محیطی، توجه به محیط اجتماعی، فناوری های کاربردی در آموزش، فناوری های بهداشتی، سیستم تجارت الکترونیک پیشرفته، شفافیت بین دولت ها و شهروندان، به اشتراک گذاری داده ها و ساختمان های هوشمند.

ساختمان‌های هوشمند ساختمان‌هایی هستند که زیرساخت‌های فناوری دارند که به طور مداوم اطلاعاتی را برای خودکارسازی و بهینه‌سازی عملکرد فرآیندهای داخلی از طریق اتصال دستگاه‌های IoT (اینترنت اشیاء) با پلتفرم‌های نرم‌افزاری که از پیشرفته‌ترین فناوری‌ها استفاده می‌کنند، به دست می‌آورند. در این میان برای بهبود تصمیم گیری خود این فرآیندها و منابع را مانند بهینه سازی روشنایی، تهویه مطبوع، دسترسی، نظارت تصویری و امنیت، پارکینگ و مواردی از این دست را برجسته می‌کنیم.

 

 شورای شهر 4.0، مراکز عملیات شهری

خب، ممکن است تعجب کنید که چگونه و از کجا یک شهر هوشمند کنترل و مدیریت می‌شود: شوراهای شهر.

امروزه، هم می‌توان شوراهای شهر را به ساختمان‌های هوشمند تبدیل کرد که به‌طور مستقل کار می‌کنند تا خود را بهینه کنند و از فرآیندها و منابع داخلی حداکثر استفاده را ببرند (City Councils 4.0)، و هم امکان ایجاد فضایی در داخل آنها برای مدیریت شهری ایجاد کرد تا مرکز عملیاتی باشد که بتواند ابزارهای لازم را در اختیار مدیران خدمات شهری برای افزایش راندمان کار تعمیر و نگهداری قرار دهد. علاوه بر این‌ها بتواند با ارائه اطلاعات ارزشمند، تصمیم گیری را برای مدیران راحت‌تر کند.

در این مراکز عملیات، انواع مختلفی از راه‌حل‌های قابل پیاده سازی در شهرهای هوشمند مدیریت می شوند: راه حل های زیست محیطی، کیفیت محیطی، آبیاری، نورپردازی، تامین آب، مدیریت پسماند، انرژی فتوولتائیک، کیفیت هوا و هواشناسی، راه حل های تردد شهری، کنترل گذرگاه عابر پیاده، خطوط دوچرخه سواری، جاهای پارک، کنترل ترافیک، ایستگاه های شارژ خودرو، ظرفیت سازی، راهکارهای مدیریتی و امنیتی، تشخیص حریق، کنترل دسترسی، نظارت تصویری، کنترل آب و هوا، مدیریت اماکن ورزشی، راه حل های ارتباط عمومی، وای فای عمومی، کارت شهروندی، اپلیکیشن شهروندی و مواردی دیگر.

 

Nexus Integra، توانمندسازی تحول دیجیتال در شوراهای شهر

Nexus Integra پلتفرمی است که به شما امکان می دهد تحول دیجیتال شهر خود را ارتقا دهید. شما قادر خواهید بود تمامی خدمات شهری را به هم متصل کنید، آنها را از طریق تجزیه و تحلیل پیشرفته با فناوری های Big Data  تحلیل کنید و یک چارچوب عملیاتی واحد برای نظارت، مدیریت و تجزیه و تحلیل اطلاعات تولید شده توسط تمام راه حل های هوشمند اینترنت اشیاء مستقر در شهرتان را به‌دست آورید و داشبوردهای متناسب با هر منطقه، یادآورهای شخصی‌سازی شده و امنیت تقویت شده را دریافت کنید. بنابراین Nexus Integra یک ماژول گزارش با شاخص‌های عملکرد شهر را به شما ارائه می‌کند که با آن می‌توانید ترافیک، روشنایی، مدیریت زباله، مناطق پارکینگ و موارد دیگر را در زمانی بهینه مدیریت و نظارت کنید.

 

 

 

 

 


دیدگاهتان را بنویسید

*

راهکار ها پروژه ها logo خانه سوالات کاتالوگ