اشتباهات سرمایه گذاری بر تکنولوژی
6 اشتباه که چرا روی تکنولوژی سرمایه گذاری می کنید و نتیجه ای نمی بینید!
تحول دیجیتالی و تکنولوژی واقعیت جدیدی است که اگر شرکتها می خواهند این موقعیت فعلی را در بازار حفظ کنند و وارد دنیای رقابت شوند باید با آن سازگار شوند. تکیه بر فناوریهای جدید مانند اینترنت اشیاء یا یادگیری ماشینی کلید بهبود عملکرد یک سازمان است. به دست آوردن دادهها و تفسیر آن نه تنها در تصمیم گیری، بلکه در کنترل از راه دور داراییها تعیین کننده است.
شرکتها، بر روی فناوریهای مستقل سرمایهگذاری میکنند. اگر مشکلی وجود داشته باشد، راه حلی وجود دارد. بدون در نظر گرفتن اینکه هر راه حل تکنولوژیکی شیوه کار متفاوت و ویژگیها و خصوصیات منحصر به فردی دارد که ممکن است با سایر فناوریهای آینده همسو نباشد.
ناآگاهی از بخشهای مستقل هنگام تصمیم گیری اشتباه است، اما این نیز ناراحت کننده است که بسیاری از فناوریها نمی توانند به هم متصل شوند تا از ترکیب بین آنها به نتایج بهتری برسند. در این مقاله می بینیم که شرکتها هنگام سرمایه گذاری در فناوری به دنبال چه چیزی هستند.
چرا باید روی تکنولوژی سرمایه گذاری کنیم؟
- سرعت بخشی به راه اندازی محصولات جدید
- ارتقا و رشد انعطاف پذیری
- رشد کیفیت
- افزایش تاثیرگذاری
چه مشکلاتی به دلیل تکیه بر فناوریهای نادرست ایجاد میشود؟
- ناسازگاری بین فناوری ها: امروزه در بین شرکتهای مختلف، راه حلهای متفاوتی برای حل مسائل وجود دارد که هریک به تنهایی ممکن است رفع کننده آن مشکل باشد و در صورت ترکیب آن راهها، دارای تاثیرگذاری چشمگیری خواهد بود اما به دلیل ناسازگاری بین فناوریها این امکان وجود ندارد.
- سختی در عملکرد: کار با دادههای کلان همواره مسئله دشواری بوده و به مهارت و دانش مخصوص نیازمند بوده است که رشد این افراد متخصص مستلزم هزینه و زمان است که در طول زمان گسترش می یابد.
- عدم درک و پردازش اطلاعات: داشتن اطلاعات ارزشمند از طریق کلان دادهها به هیچ وجه ساده نیست. داده های بزرگ، داده هایی هستند که ارزش آنها در تجزیه و تحلیل آنها نهفته است. به طور خلاصه، هیچ دادهای واضح و پردازش شده بدست نمی آید، بنابراین حجم عظیمی از اطلاعات بی فایده وجود دارد که نمی توان آنها را خواند یا فهمید و ما نیاز به بستری برای یکپارچهسازی و درک داده داریم که نیازمند صرف وقت بر روی آن است.
عدم سازگاری
- عدم سازگاری: اتکا به پیشرفت ها خوب است، اما تکیه بر فناوری بدون فکر کردن در مورد آن اشتباه است. هوش مصنوعی، فناوری ای با پتانسیل بالا است که با این حال، نیازهای همه مشاغل را برآورده نمیکند. اولین قدم این است که نیازها را بشناسید تا مطابق آن عمل کرده و مناسبترین گزینههای فناوری را انتخاب کنید.
- داده های آماری: شتاب کار، مستلزم فوری و لحظه ای بودن است. اگر اقدامی در همان لحظه ای انجام شود که مشکلی، نیاز یا به سادگی یک فرصت تشخیص داده شود، اثربخشی بیشتری حاصل می شود. داده ها به طور مداوم به روز میشوند و میتوانند گردش کار مداوم را انجام دهند و مشکلات را به سرعت برطرف سازند.
- ظرفیت محدود: همه ابزارهای فناوری داری محدودیتهایی هستند که باعث میشود هیچ یک از آنها به تنهایی کامل نباشد و همواره وابسته به سایر فناوریها بماند. این به دلیل محدودیت ظرفیت هر فناوری در رفع تمام مشکلات پیش روست.